© 2020 Eykmans BV - Alle rechten voorbehouden
Een goede service is onder andere afhankelijk van professioneel materieel. Wij hebben dan ook een aangepast machinepark waarin wij steeds blijven investeren naar de wensen van onze klanten. Hierdoor bieden wij de beste service tegen een eerlijke prijs. Hieronder een kleine greep uit ons machinepark:
Onze minigraver van 5 ton die veel gebruikt wordt in combinatie met onze kniklader van 4 ton op de minder goed bereikbare plaatsen.
Bij de grotere grondwerken zetten wij onze rupskraan van 14 ton in.
Voor het transport van onze machines hebben wij onze dieplader met een laadvloer van 10m. Het grondtransport gebeurt met ons containerchassis of huren wij één van onze vaste transporteurs in.
Voor al dit transport op de weg staat onze tractor van 230 PK klaar.
Tot slot hebben wij op ons opslagterrein steeds onze wiellader van 9 ton ter beschikking staan voor het laden en lossen van alle materialen. Deze is voorzien van een geijkt weegsysteem met printer om correcte leveringen te garanderen.
Voor werken met andere machines zijn wij steeds bereid om het nodige materiaal in te huren (al dan niet via een verhuurbedrijf of via onderaanneming). Wij blijven ook steeds investeren in ons machinepark naar de wensen van onze klanten. Neem zeker ook een kijkje bij onze gerealiseerde projecten voor enkele foto’s.
Home Wat doen wij Machinepark Gerealiseerde projecten Contact
0494/81.22.38
Machinepark